Inspiroivia Ingman jäätelöreseptejä jokaiseen hetkeen

Lisäämällä jäätelöannoksia valikoimiisi saat helppoa, hyväkatteista lisämyyntiä ja voit tarjota asiakkaillesi joka hetkeen sopivia herkkuelämyksiä.

Jäätelö on todellinen herkkukategoria, joka tarjoaa kuluttajille hemmottelevia elämyksiä ja makunautintoja. Jäätelö myös sopii erilaisiin kulutushetkiin – itsensä hemmotteluun, virkistykseen ja yhdessäolosta nauttimiseen. Jäätelöannokset ovat erinomainen tapa herätellä herkkusuiden kiinnostus, sillä jäätelö on erittäin impulsiivinen tuoteryhmä. Lisäämällä jäätelöannoksia valikoimiisi saat helppoa, hyväkatteista lisämyyntiä ja voit tarjota asiakkaillesi joka hetkeen sopivia herkkuelämyksiä.

Klassikot

Annoksien ei tarvitse olla monimutkaisia vaan klassikkoannokset syntyvät lisäämällä jäätelöön esimerkiksi kermavaahtoa, strösseleitä ja kastikkeita. Nämä helpot ja nopeat annokset sopivat hyvin myös myyntipisteisiin, joissa halutaan tarjota hieman enemmän elämyksellisyyttä asiakkaille mutta joissa ei  välttämättä ole tarpeeksi aikaa tai tilaa monimutkaisten annosten valmistamiseen.

Lisäämällä jäätelöannoksia valikoimiisi saat helppoa, hyväkatteista lisämyyntiä ja voit tarjota asiakkaillesi joka hetkeen sopivia herkkuelämyksiä.

Pientä ekstraa

Nämä annokset sopivat pisteisiin, joissa halutaan tarjota asiakkaille jotain hieman ylimääräistä! Annokset voivat sisältää erilaisia lisukkeita kuten karkkeja, keksejä tai koristeita – jotain, joka saa annoksen näyttämään vieläkin houkuttelevammalta ja eksklusiiviselta. Nämä annokset vaativat hieman enemmän aikaa ja tarvikkeita mutta vastineeksi voit myös nostaa annoshintaa hieman perusannosta korkeammalle.

Överiannokset

Jättielämyksiä luvassa! Nämä annokset sopivat sinulle, joka todella haluat erottua joukosta. Annoksia voi muunnella useilla eri teemoilla ja lisukkeilla – vain mielikuvitus on rajana! Näiden annoksien valmistamiseen menee enemmän aikaa mutta lopputulos on varmasti sen arvoinen.

 

Lisukkeet ja tarvikkeet

Annoksien valmistamiseen tarvitset erilaisia lisukkeita kuten karkkeja, keksejä, kastikkeita, strösseleitä ja hedelmiä tai marjoja. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä! Lisukkeiden lisäksi voit tarvita myös erilaisia tarvikkeita kuten kuppeja ja vohveleita, joita voit tilata verkkokaupastamme. Erilaisia laseja ja lautasia käyttämällä saat myös vaihtelua annoksiin ja teet niistä premium-elämyksen.

Toivottavasti olemme onnistuneet inspiroimaan ja rohkaisemaan sinua annoksien valmistamiseen. Kuten näistä vinkeistä huomaat, annoksia voi valmistaa monella eri tavalla ja tasolla, yksinkertaisista klasikkoista hieman monimutkaisempiin överiannoksiin.  Sinä päätät tason, jolla annoksia haluat valmistaa. Ja muista, että annoksien valmistamiseen ei ole oikeaa tai väärää tapaa vaan hulluttelu on sallittua ja vain mielikuvitus on rajana!

Autamme mielellämme kaikissa annoksiin liittyvissä kysymyksissä – kysy meiltä myös valmiita reseptejä.

Lue Ingman jäätelöuutisia

Näin aloitat jäätelömyynnin
Näin aloitat jäätelömyynnin
Oletko aina haaveillut omasta jäätelökioskista, kotoisasta kahvilasta tai kenties ravintolasta, joka tarjoaa pientä luksusta arjen keskelle?
Usein kysytyt kysymykset jäätelömyyntiin liittyen
Usein kysytyt kysymykset jäätelömyyntiin liittyen
Jotta sinun ei aina tarvitse soittaa asiakaspalveluumme, koostimme tänne muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta, olethan meihin yhteydessä!